|
MARŞ BASMIYOR |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
butterfly
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı butterfly
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2018 Saat 12:26 |
Öncelikle merhabalar peoguet 407 1.6 Hdi bir aracım varSabah marjşa bastım araba çalışmadı dün arabada hiçbir sorun yoktu sabah kontaga anahtarı taktim hicbir marj sesi gelmedi akü takviye yaptım cal8smadı arabanın göstergeleri filan normal arıza ışığıda yanmıyor bu sorun ne olabilir.
Düzenleyen butterfly - 10 Eylül 2018 Saat 12:29 |
|
butterfly
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı butterfly
|
İlk başından beri tık ses yok marşda
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ana sigortaları tek tek kontrol edin. Takviye işini doğru yaptığınızı varsayarsak geriye sigorta kalıyor.
|
|
butterfly
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı butterfly
|
Takviye kablolarını artiyi artı ya eskiyi eksiye bağladim ve marşa bastım gene tık yok
|
|
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anahtarda ki immobilizer kodunu okumayınca da oluyordur, bazen benim araçta da oluyor,
bu sabah kontağı 2 sefer çevirdim çalışmadı, anahtarı ters çevirip tekrar taktım çalıştı,
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Immobiliserdan oldugu zaman marş basar ama ecu yakıt göndermez diye biliyorum. Arkadaşın marş hiç basmıyormuş.
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
En basitinden başla aracın bütün elektriksel fonksiyonları çalışıyorsa ve marşa basınca tık bile demiyorse sensörün birinde soket temassızlığı olabilir devir sensörü sanırım oda sen elinle sensör soketlerininin kablolarını elinle oynat yada söketleri çırat tekrar tak.
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
Mars dinamosu komurunden olabilir.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
butterfly
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı butterfly
|
İmmobileyzer okumadigi zaman marş ceviriyormu?gıv gıv yapiyormu??yoksa hiç tikk yokmu?
Bende hic tik yok
|
|
butterfly
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı butterfly
|
Devir sensor soketi nerede? Tarif edebilir misiniz acaba?rica etsem
|
|
butterfly
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı butterfly
|
Marş dinamosu nu herhangi bir elektrik ciye söktürüp kömür ileri değiştirebilir miyim sorun olurmu??
|
|
Ufuk_64
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir yerden mozotlu minübüs bul onla takviye yap 90% çalışır.Takviye yaptığın aracın akü amperi aynıda olsa eğer yeni değilse örneğin 2 senelikse yinede çalışmıyor. Eğer bulamazsan şunları sırasıylan dene (verici akü amper seninkinden az olmaması lazım) kabloları bağlayın vetici araç motor çalışsın seninkinin kontağı kapalı olsun yani anahtarı takma o vaziyette 15 dk bekleyin sonra deneme yapın eğer yine tık yoksa senin aracın akü artı kablosunu aküden çıkarın eksi,yi ellemeyin, yani senin akünün araçla irtibatı kesilsin vericiden gelen artı kabloyu senin aracın artısına bağlayın, burada aman dikkat bir kişi kabloyu elinde sağlam tutsun aracın herhangi bir yerine temas etmesin yoksa şase yapar, o şekilde marşa basın (silecekler sakın açık kalmış olmasın araç çalışırsa aküden elektrik alamadığından şarz dinemosunu bozsbilir). Ama en garantilisi minübüs .
|
|
butterfly
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı butterfly
|
Benim akü de cereyan var akü de problem yok
|
|
Ufuk_64
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçen sene 23 dairelik bizim binada her katın her odanın duvarında tam 230 volt elektrik vardı ama kimseyi yere deviremedi ☺ adamım biri toprağa şase vermiş sonunda kim olduğunu bulduk, konuylan ne alaka ama sonuç volt amper ilişkisine dayanıyor.Sorunun bittiğinde sonuçu yazarsan iyi olur (genelde yazılmıyor)..
|
|
butterfly
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı butterfly
|
Yarın aracı çekici ile elektirikciye götürüp marşı söktürecegim kömürleri kontrol ettireceğim.
Vurdurup çalıştırmayı düşünmüyorum, sorunun ne olduğunu tabiki sizlerle paylaşacağım.
|
|
butterfly
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı butterfly
|
Marşı söktürüp tekrar takdirdigimda arıza lambası yakar mi acaba?
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
senin 407 dizel aracında nerede olduğunu bilmiyorum ama sen bu sensörü krank dişlisinin yanlarında bi ara
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
butterfly
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı butterfly
|
Evet problem marş dinamosu kömürler inden değişince düzeldi
Yardımları nizdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum
|
|
Crayzmetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Crayzmetin
|
Hocam maliyet olarak kömürleri değiştirmek ne kadara patladı ? zor bir işlemmiymiş ne kadar sürdü ?
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçen sene 50 lira almışlardı kömür değişimine.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |