![]() |
|
Egzoz emisyon arızası - Acill |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GuideofTurkey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GuideofTurkey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2018 Saat 15:46 |
Merhabalar Arkadaşlar, 2010 model 3008 aldım yenice,foruma yeni üyeyim. Bir konuda görüş ve önerilerinizi almak isterim;
Aracım dün sarı motor simgesi arıza lambasını yaktı ve Egzoz emisyon arızası uyarısı veriyor. İzmir de tatildeyim, bu şekilde İstanbul a dönebilirmiyim sıkıntı yapar mı? Konu hakkında bilgisi tecrübesi olan acil yazsın lütfen
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba aracın hayırlı olsun partikül sıvısı az uyarısı da aldınmı hiç
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
İlk dpf ve adblue bakımı yaptır.artik dpf temizliği yapan yerler var makinaya baglayip aklında bulunsun.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
seni yolda bırakmaz stop uyarısı almadıktan sonra birde aracı yüksek devirde kullan senden öncekiler aracı benzinli gibi kullanmışlar sanırım buda katalizörü tıkamış aracın yoldaki performansı nasıl boğuk mu? birde yakıtı çok yakıyor mu ?
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. aracınız hayırlı olsun. arkadaşlarımızın dediği gibi aracı devirsiz kullanıldığı için olmuştur muhtemelen.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
GuideofTurkey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GuideofTurkey
Teşekkürler üstadım, hayır böyle bir uyarı vermedi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GuideofTurkey
Eyvallah Selçuk bey, bunları yapınca geçer mi ? İkinci olarakda bişey gerekir mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GuideofTurkey
Sağolun İsmail bey. Evet performans da boğukluk ve yakıtda bahsedilenden fazla yakması söz konusu. Sizce neden kaynaklı?
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
sanırım katalizör ve lambada sensörlerini değiştirmen gerekiyor. baya tuzlu ama katalizör temizliğide yapılıyor diye biliyorum ama sensörleri yapan var mı bilmiyorum
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
arkadaşlar aracı devirsiz kullanmışlar diyorsunuz da, araç otomatik araç.. deviri ılmasa vites yükseltmez, söylediklerinizde haklısınız ama mantığa aykırı geliyor.. bastıkça vites yükseliyor böylece hep devirsiz olmuş oluyor.. sizin dediğinize göre belli aralıklarla manuel kullanmak gerek.
|
|
![]() |
|
HasGur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 474 |
Otomatik araçlarda vites değiştirme devri kaçtır ? Sürücü kullanımı manuel moda almadan 2000 devirde ya da 4000 devirde veya istediği herhangi bir devirde vites değiştirtebilir mi ?
|
|
1973 200
1976 280S 1983Şahin 1990Transit 1991Şahin 1993Toros,Kartal 1995R19 1997Tempra 1999E2200 2000Megane 2004Axor2523 2005Focus 2005 1840 2006307 2007R420 2008Civic 2012SpB |
|
![]() |
|
cvheneburi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2018 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cvheneburi
Arkadaşlar merhaba bende de 2015 3008 var. urea uyarısı ve 1100 km sonra marş yasak uyarısı aldım ayrıca da motor arızası da yanmaya başladı. adblue ekledim fakat sönmedi. en yakın yetkili servis 250 300 km uzakta. arıza takılı kalmıştır diye söylüyor burdaki ustalar bilgisayara bağlanıp arıza silinebilirmiş. pek güvenmek istemiyorum bunlara fakat servis çok uzak oraya gidene kadar yolda kalmaktan da çekiniyorum açıkcası.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |