![]() |
|
ILGINC BI ARIZA USTALAR DA COZEMEDI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emrekkr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2018 Konum: Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2018 Saat 05:14 |
206 hdi dizel aracim mars yapiyor fakat calismiyor balata spreyi yada vurdurunca calisiyor sorunsuz
Hemen stop edip calistirinca hemen calisiyor ama yarim saat beklesin yada yarim saat geziyim stop ediyim calismiyor krank sensoru degistirdim enjektorler saglam dendi ariza nedir basina gelen varmi yolda giderken stop etme sorunu da vardi eskiden calisiyodu simdi calismiyor stop edince kaliyor araba eski.sahibi yazilim yapmis araca ondan yapabilir mi sizce
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araçta hala yazılım var mı?. Benim eski kullandığım 206 aracımdada yazılım vardı benzer bir durum arada oluyordu. Beyine orjinal güncel yazılım atmıştım birdaha hiçbir sorun yaşamamıştım.
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
Emrekkr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2018 Konum: Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet ben alirken araci ilanda 1.4 yazilimli dizel yaziyodu suanda bende bi islem yapmadim arabanin calismama sorunu duzelince beynie baktircam orjinal yazilim ne kadar fiyati
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Ben 50TL ye yapmıştım. Şimdide olsun 100 tl dir. Orjinale dönünce performans düşüyor, ama yakıt yarı yarıya düşmüştü. Çalışmama sorunuda ortadan kalkmıştı
|
|
|
|
![]() |
|
SIZIN ARIZA TAM OLARAK NASILDI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
En öncelik sorunum duman atmaydı enjektörleri yaptırdımama devam etti. Ben aldığımda yazılım olduğunu bilmiyordum. Ve sizin bahsettiğiniz gibi arabayı her sabah çalıştırmada ya uzun marş alma bazende çalışmama yapıyordu. Ama çok sıklıkla değil diyelim haftada bir veya 2 benim olay. 1 yıl boyunca böyleydi . Sonra orjinal yazılımı attırdım , 2 yıl tek marş ve sorunsuz
Düzenleyen samet2461 - 30 Ağustos 2018 Saat 16:36 |
|
|
|
![]() |
|
FTH YLMZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2018 Konum: Şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Aynı sıkıntı 2005 model 1.4 dizel peugeot 206 kendi aracımda da vardı çok dolaştım en son peugeot servisten ayrılma özel servise götürdüm sorunun beyinin daha önce tamir görmüş olması ve yolda giderken sarsıntıdan dolayı temassızlık yapmasından kaynaklandığını buldular beyin tamiri yapılınca sorun giderilmiş oldu
|
|
![]() |
|
ARIZAM COZULDU RAIL MUSURUYLE RAIL BORUSU DEGISTI BIN TL MASRAF CIKTI SUANDA BI SIKINTI YOK
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |