![]() |
|
fren balataları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hulya1558 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2018 Saat 22:49 |
Merhaba arkadaşlar yine ben ve kızımın sorunları :)
muayeneden geçemedim egzoz ve arka fren ayarları,değerleri bozukmuş ! (NOT: yokuş çıkarken stop lambası yanıp bağırıyor son 1 aydır ) egzoz muayenesinde oradaki arkadaş benzin ve gaz ayarı yaptır düzelir dedi ustaya verdim fren balataları yanmış onları yapması lazımmış benzin + gaz ayarı ve frenler hepsine 500 tl civari dedi ! sizce normal mi bu fiyat ? normalde 7oo tl ama devamlı gittiğim usta olduğu için o fiyat dedi ! ben çok anlamadığım için her şeyi buradan soruyorum k.bakmayın lütfen .) şimdiden teşekkürler |
|
tebessüm kana en hızlı karışan ilaçtır; gülümse :)
|
|
![]() |
|
boruc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Egzoz emisyon olcumunu muayene istasyonunda degil sanayide olcum yapan yerlerde yaptir bence
Yokuş cikarken stop lambasinin yanmasi genelde fren hidroligi eksik oldugunda yapar, fren hidroligini kontrol ettirin Fiyat hakkinda cok bilgim yok
|
|
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşımızın dediği gibi fren hidroliği eksiktir stop lambasının yanmasının nedeni. fiyat yüksek bence şöyle oratalama fiyatları söyleyeyim 1 litre hidrolik yağı 20 tl arka fren merkezleri 50 tl 2 adet desek 100 tl arka fren balataları 50-60 tl belki torna isteye bilir. 60 tl . eğzoz emiyonu problemi tüv de yaptırmayın arkaşımzın dediği gibi dışarda yetkili özel servislerde hallederler. birde bujileri değiştirin. 60 tl ona desek toplamda melzemeler 300 tl tutar. 200 tl işçilikte çok birde sana 500 tl yaparım diyor ayıp 700 tl düşmüş. ek olarak gaz ayarı 40 tl yapıyorlar. ben birde fiyatları yüksek yazdım. aşağıda fiyatlar mevcut. tabi malzemeye göre değişiyor.
bu parça bozuksa değiştirilir ama büyük ihtimal sağlamdır. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yanılmıyorsam egzoz emisyonu eğer TÜV de yaptırıp kaldıysanız. Diğer emisyon ölçümüde orada yapılmak zorunda geçen ay bir arkadaşın başına gelmişti emisyonu hiç yaptırmamıştı TÜV de yaptırırım diye kaçak var diye kalmıştı. Yetkili kişi egzozu tamir ettirdikten sonra yine burda emisyon ölçümü yaptırmak zorundasın demiş.
|
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |