![]() |
|
206 RG Dijital Klima Bazen Üflemiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilo131 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2018 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2018 Saat 11:37 |
iyi forumlar arkadaşlar,
Ne zamandır bu sorunla yaşamaya devam ediyordum forumları inceledim ama artık konu açma zamanım geldi. Kalorifer radyatörüm su kaçırdığı için onu söktüm su borularını direk bağlamıştım. Yaz ayında sıcak ihtiyacım olmadığı için yenisini takmadım bu şekilde idare ediyordum. Fakat sorun şu başlıkta belirttiğim gibi klimayı açtığımda üflemeye başlıyor bir süre sonra duruyor sonra tekrar çalışıyor auto moddan çıkarttığım halde, anlamadım gitti. Sonra aklıma radyatör içindeki ince çubuk gibi 2 adet kablo bağlantısı olan resmini paylaştığım parça geldi. Bu parça nedir ne işe yarar acaba?? |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bilmiyorum kardeşim ama klima kendi kendine çalışmasının iki şeçenegi bir fan motorundan kayanlı olma ihtimali ikincisi kalorifer reziztansı bozuksa ondan olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
bilo131 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2018 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fan motorunda sıkıntı yok bundan eminim ama, dediğiz gibi kalorifer rezistansına bir baktırmam gerekiyor. Onun haricinde bu parçanın adını bilen var mı? radyatörü sökerken ucunu ben bükmüş olabilirim belki yada kendisi yamuk
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |