|
Yardimci olabilecek ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Atakan6161
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2018 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Atakan6161
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2018 Saat 11:44 |
Arkadaslar 2.0 407 aracim var benzin tuplu otomatik.rampada durdum yesil yandi gaza bastim araba stop ettti.calistrdim mars vurmadi benzin tup hepsi kesildi bir anda lambalar yanmadi calismadi.2-3 dakika oyle kaldiktan sonra mars aldi calisti sebebi ne olabilir bilen birisi var mi ?
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Anlattığına göre pompa ve hortumlarla alakalı bir sıkıntı oluşmuş şuan birşey varmı
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sanki araba kendini korumaya almış gibi. elektriksel bir sorunda olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
seroline
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2018 Konum: Kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesinlikle elektriksel bir sorun, lambaları ve tüm sistemin elektriğini kestiği için de bence akü kutup başlarının orayı kontrol etmekten başlayın ve sigortaları kontrol edin.
|
|
Atakan6161
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2018 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Atakan6161
|
Aracta birsey yok suan lakin dikkatimi cekti tepe lambasi yanip sonuyordu kesinti yapar gibi gidip geliyordu.elektrik aksami benimde aklima geldi bir yerden şase yaptiriyor olabilir diye.ama emin olamadim
|
|
Atakan6161
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Atakan6161
|
Arkadaslar simdi de aracim seyir halindeyken stop etmeye basladi.benzindeyken yapiyor bunu.saat gec oldugu icin sanayiye goturme sansim olmadi.kaputu actim cehennem gibi sicak hava vurdu bi anda.ama hararet 90 gosteriyor.standart yani. Ben birsey anlayamadim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |