|
Egr |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
butterfly
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı butterfly
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2018 Saat 21:25 |
Arkadaşlar selamlar,
2008 model 1.6 HDİ 407 için egr temizliği yapılıyormu?yada yenisini almak mi doğrusu Acaba bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim,
|
|
Selçuk55
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sanayide uygun fiyatlara temizliği yapılıyor evet yenisi baya tuzludur valfin ayrıca egr temizliği yapılırken dpf temizliğide yapılmalı.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen egr temizliği yapılıyor. eğer fiyatları uçarlarsa rebet etmeyin. orjinal sıfır fiyatı linkte mevcut
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
butterfly
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı butterfly
|
istanbul avrupa yakasinda beylikduzunde oturuyorum peugeot da daha yeniyim bana onerebileceginiz aracimin bakimlarini ve bu egr yi degisecek bir ozel servis varmi acaba?
|
|
cemalettinlevent
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cemalettinlevent
|
EGR ve DPF dolduğu zaman araç ciddi şekilde çekişten düşer her ne kadar temizletseniz de eskisi gibi olmaz. Bence yazılım ile iptalini yaptırmanız daha iyi olacaktır.
|
|
butterfly
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı butterfly
|
Selamlar,bugün EGR yi orijinal yenisi ile degistirdim,
Arabamdaki öksürük ve kekeleme bitti.temizleme bunlarda olmuyormus. İşçilik 150 egr 850 TL bu arada mazot filtresi 70 TL turbo hortumu komple 1100 TL Masrafla çok keyifli hale geldi
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |