![]() |
|
Aşırı ısınma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2018 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2018 Saat 13:35 |
Aracım pejo 206 ralond garos paket sıkıntım aracı kullandığımda klimasız hararet 90 da iken klima açınca 100-110 civarını buluyor ve kontak kapatınca hararet ne olursa fan çok uzun çalışıyor 1 ay önce termostatı değişmişti sorun neyden kaynaklıdır sanayiye gitmeme gerek varmıdır?
Kontak kapalıyken fanın çalışması : https://youtu.be/p8bIuz2x9IU Düzenleyen yfk - 29 Temmuz 2018 Saat 13:40 |
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hararetin 110 a kadar çıkması bu sıcaklarda normal dizeler dahil 90_110 aralığında gezer fan çalışsın önemli değil bir süre sonra duruyorsa problem yok
|
|
![]() |
|
yfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2018 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Doğru uzun bir süre sonra fan çalıştıktan sonra kapanıyor fan ama biraz uzun çalıştıktan sonra kapanıyor
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Normal stop edince araç radyatör deki suyu soğutuyor ki çalıştığında soğuk su versin motora
|
|
![]() |
|
aykutbayram1996 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2017 Konum: izmir karabagla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutbayram1996
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar benim araba anormal glb forumda okuyorum hep 100 110 benim araba 90 cakılı cok zorlarsan 93 hemen geri düsüyor fan cift kademe sadece klimada acıyor kapatınca susuyor termostat var sürekli acık degil yani sistem.
|
|
![]() |
|
Hararet musurunuz yan sanayi değişmiş ise fan erken aciyordur buna istinaden fanin 1.kademesi sürekli devrede olabilir
|
|
![]() |
|
boruc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Bende de roland garros var 110luk
Klimayi acinca fan devreye girdigi icin sicaklik dusuyor. Hatta dur kalk trafikte kalinca klimayi aciyorum, fan surekli devrede kalsin sicaklik yukselmesin diye
|
|
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|
![]() |
|
aykutbayram1996 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2017 Konum: izmir karabagla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutbayram1996
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yok 90 gecince az acıyor hemen duruyor sürekli calısma yok kontrol ettim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |