![]() |
|
Araç Titreyerek Kaldırma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2018 Saat 22:28 |
Geçen Gün yokuş yukarı baya bi dur kalk yaptım 206 aracım var bu arada el freni de cekmemiştim balatalardan baya bi duman geldi. sonradan arac kalkarken böyle titreyerek kalkıyor gibi oluyor ? balataları 88.000 km de değiştirmiştim simdi 92.000 de hemen biter mi bu balatalar ? 1.000 lira civarında bi bakım yaptırmıştım sanzumanı falan indirip bakımı yaptırmıştım kalkışlarda titreyerek kalkıyor gibi hissediyorum.
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Balata dan yokuş yukarı duman gelmesi normal değil ayrıca kalkarken titreme fazla yarım debriyaj yaptığınızdan dolayı baskı ve volantin aşırı ısınıp birbirine zarar vermesinden dolayı,azalır ancak baskı volant değişene kadar az bir ısınmada titreme yeniden devam eder yarım debriyaj iyi bir şey değildir mümkünse dur kalk yapmakta fayda var
|
|
![]() |
|
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
çözümü nedir bunun ben 1.000 tl lik bi masraf etmiştim bu araca şanzuman indirerek ilk baskı balatada bunları tekrar mı değiştirmem gerekiyor ?
|
|
![]() |
|
söyle bi durum var bir de aracın el frenini cektim 3 e taktım ufaktan kaldırdım arac gitmek istiyor 5 e taktım gene gitmek istiyor el frenini indirdim tekrar 3 e taktım arac ufaktan gidiyor ama stop edecek gibi yarım debriyajla araba kesin gider
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Gitmez değil gider zaten ancak çok fazla yarım debriyaj yapıyorsun arkadaşım buda baskı ve volant a zarar veriyor asiri ısınmaya neden olduğu gibi baskıyı yakıyor ve titreyerek kalkıyor yarım debriyaj mümkün olduğunca kullanmayacaksanız baskı değişmene gerek yok ama aşırı yoğun trafikte dur kalk yaparsan yine titreyerek kalkacaktır araç buda senin hatan yarım debriyaj kullanip bir kez zarar verdin
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Tamam bu sekilde kullanmaya devam edeceksiniz hocam yarım debriyaj kullanmayın aracı yeter
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |