|
Cam filmi tavsiyesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bluewave
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2018 Saat 16:24 |
merhabalar.. Forumu uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum..aracım 2016 model 5008 bluehdi eat6.. Malumunuz arka camlar karartmalı ama ön camın büyüklüğünden dolayı ve ön iki kapı camından fazlaca güneş alıyor arabam.. Üç cama ziebart 650 lira peşin fiyat istedi. Kocaelide şu an llumar yapan yer bulamadım. Ayrıca. daha önce llumar uygulayan bir yere gittim ellerinde llumar kalmamış ve global marka diye bir film takıyorlar. Usta arka camlar yeşil karartmalı oraya da en az 1 numara yapmak lazım yoksa renk uymaz dedi. Aklımk karıştırdı. O usta da ön cam hariç 400 ön cam olursa 700 fiyat verdi. İlk sorum ziebart mı tercih etmeliyim. İkinci sorum ön cam film uygulanınca gece veya kapalı havada görüşü kısıtlar mı. Aracı eşim de kullanıyor.. Ziebartta hiç renk uymamasından bahsedilmedi bu arada..
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba sana en yakın lokasyonu bulup llumar yaptır ben bütün araçlarımda yaptırmıştım 3008 ede ağustos ayında yaptırıcam. Ziebart filmleri zaten kendi üretmiyor başka bir firmanın ürünlerini kullanıyor diye biliyorum. arkaya 1 de yaptırsan renk zaten tutmaz camların renk tonu farklı oldugundan dolayı. ben ön cama 1 numara diğer camlarına hepsine 2 numara tavsiye ediyorum llumar harici filmlerinde pek görüntüsünü sevmiyorum açık renk yaptırırsanda görüntüde hiç sıkıntı olmaz. ön camada film yaptırdıktan sonra filmsiz arabalar hep zor gelicek
|
|
bluewave
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tşkler tavsiyen için şimdi llumar bayisi bulup fiyat bakmalıyım
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İstanbul Bostancıda Oto Sanayide llumar uygulayan arkadaşım var ama biraz uzak gelir daha yakın birini bulamazsan irtibat bilgisi veririm
|
|
bluewave
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tşkler iyi akşamlar
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |