![]() |
|
206 Panelvan Koltuk ekleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eskisehir000 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2018 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eskisehir000
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2018 Saat 13:09 |
Arkadaşlar Öncelikle Merhabalar Forumda yeniyim.
İş-ev arası mesafenin artmasından dolayı birikmiş param ile 1-2 ay önce küçüklük hayal arabam olduğu için tek kapı 206 aldım. Fakat sıfır araç kültürüm var yani yol yordam hiç bilmem, tanıdık vasıtasıyla aldım zaten arabayı aşırı ucuza kaptım. öncesinde başkasının arabasını al bin geri ver yapardım. Aracın sigortası vsvs yapacak şu an gücüm olmadığı için aracı da çekme aldık. araçta da cam ve koltuk var ve bilgim olmadığından bir sorun teşkil edeceğini düşünmedim. Fakat ruhsatta Kamyonet (panelvan) yazdığı için projeyle çizdirip ruhsata işletmem gerekiyormuş sorum şudur: Onun yerine koltuğu söksem muayene öncesi ve muayeneden sonra tekrar taksam, (cam da var muayene de bir şey derler mi cama kapatmak gerekiyor mu, gerekirse nasıl kapatırım) Yolda polis görse koltuğu direkt parka çekip yaptır kardeşim al arabayı mı der yoksa ceza kesip yollar mı beni
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 Palio vs tek kapı araçların çoğu %99u kamyonet panelvan geçer önemli olan ruhsatın açıklama kısmında camli koltuklu yazması o yazı yok ise koltuğu sokup goturmen gerekli muayeneye 2.side evet yolda yakalanirsan cezayı yapıştırır polis cama hiçbir işlem yapamazsın dıştan folyo ceksen içten belli olcak koltuğu sokup camlı gitmekten başka caren yok ayrıca artık o araçlara proje çizmiyorlar cam açmak koltuk takmak yasaklandı aslina uygun olmak zorunda su an
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |