![]() |
|
Sis farları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onurrr41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2018 Saat 08:43 |
Herkese selamlar.
Dün öğlen aracımın sis farlarının yandığına dair komşumdan telefon aldım (Araç park halindeyken) hemen gittim aracı çalıştırdım. Şans eseri aküyü daha bitirememişti fakat normalde kısa farlarla yanan sis farlarım motor kapalıyken yanmaya başladı. Bundan bir hafta öncede araç çalışırken kısa farlar açıkken bile çalışmaz olmuştu. Şuan kutup başının tekini söktüm haftasonunu bekliyorum.
|
|
1.4 Peugeot 206 8V - Benzin - X-Design - 2006 Model - Otomatik Şanzıman - H7 LED Uzun Far Ampulü - Pioneer Kapı Hoparlörleri
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araçta ekstra bir elektrikli donanım varmı. ilk aklıma siğorta kutusunda kısa devre olma ihtimali ikincisi far sinyal kolu arızası. ama sürekli elektrik vermesi içi ikinci seçeneği elememe sebep oluyor. siğorta kutusunda oksitlenme var gibi. yoksa eko moda geçip lambaları kapatırdı.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
onurrr41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Çözüm öneriniz ya da izleyebileceğim yollar nelerdir. Yardımcı olabilirseniz sevinirim hocam
|
|
1.4 Peugeot 206 8V - Benzin - X-Design - 2006 Model - Otomatik Şanzıman - H7 LED Uzun Far Ampulü - Pioneer Kapı Hoparlörleri
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bence senin sinyal kol takımında problem var değişme zamanı gelmiş
|
|
![]() |
|
Sorunu hallettirdim. Motor elektrik tesisatım değişmişti. Role'ye giden kablo ince olduğu için ısınma yapıp roleyi yakmış. 100 tl'ye çözdük
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |