![]() |
|
Fan kendiliğinden çalışıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hakan.soma ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2018 Konum: Manisa Soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hakan.soma
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2018 Saat 02:56 |
2009 model 1.4 comfort bnzinli sedan 206. Aracım stop ettikten 3 dk sonra fan açıyor. Aynı zamnda sigorta kutusundan ses geliyo içinde bişey çalışıyomuş gibi.kontağı çevirince fan duruyo kutudaki sesde gidiyo.hep böyle tekrarlama yapıyo. Pc ye bağlattım soğutma ünitesi hatası var. Eksi 40 derece yazıyo. Sorunu manisa soma da çözdüremedim. Yardım lütfen.
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
![]() ![]() ![]() ![]() |
FAN Rölelerini değiştirin ilk önce veya bilen birine yaptırın oksitlenme falan yapmış olabilir
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
![]() ![]() ![]() ![]() |
fan rolesi veya sigorta kutusu olabilir.
normalde kontak kapattıktan 1 dakika sonra tüm elektriği kesip stand by moduna geçmesi gerekir.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |