![]() |
|
Altta yağlamma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Maze87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2018 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2018 Saat 21:14 |
![]() |
|
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim de hidrolik direksoyunun biyerinden kaçırıyor ama bende bulamadım ustaya götürdüm direksiyon kutusu dedi tekerlere baktı ama bence ordan değil çünkü arabyı bıraktığım yerde ortada yağlanma var kenarlarda olurdu eğer direksiyon kutusu dediği şeyden olsaydı tahminimce
eğer çözerseniz durumu bizi de bilgilendirirseniz seviniriz :)
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
![]() |
|
Maze87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2018 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
direksiyon kutusu olma ihtimali var ozaman çünkü bende tamirciye götürdüm direksiyon kutusu ğompası değişmesi lazım demişti yağı koyuyorum 1 ay sonra bitmiş oluyordu ama boyle altta geldğini tahmin etmemiştim bugun tesadüfen altına baktım bu şekilde. o zaman bu yağlanma direksiyon kutusundan usta 1-1.5 arası değişr demişti kalsın ozaman dedim oda yap bittiğinde koy bu şekilde birşey olmaz dedi bende oyle yapıyorum en azından bildiğim bir yerdenmiş ben başka bir yağ kaçağı sanıyordum en azından içim rahatladı. Öyle bir damlama olmuyor bu şekilde terleme oluyor şimdi direksiyon yağ kaçak gidirici aldım bakalım onu kullanayım sonuç ne olacak tekerlerde yağ göremedim ama ön teker çanurluklarında yağ vardı
Düzenleyen Maze87 - 10 Temmuz 2018 Saat 00:36 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |