|
407 sabit hızda devir dalgalanması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
okan0752
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2018 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2018 Saat 14:28 |
aracım uzun yolda sabit hızda giderken devir dalgalanması oluyor araba onunla beraber gidiyor geliyor aynı olayı yaşayan varmı işinizde aracım 407 2.0 hdi otomatik
|
|
OKAN BENLİ
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilk defa sizden duyuyorum hocam. muhtemel bir nede vardır. havadebimetre - gaz pedalı konum sensörü ve fren müşürü olabilir. ilk olarak arcı orjinal peugeot yazılımı olan bir serviste hata kodlarına baktırmanız.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu dalgalanmayı motorda hissedebiliyormusun? Hissedemiyorsan göstergende sıkıntı olabilir
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Soruna çözüm bulabildiniz mi acaba ?
|
|
Omer10
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2018 Konum: Edremit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1.6 hdi comfort 2006 aracimda ortalama 3000 devir civari 130 km hizda giderken devir dalgalanmalari yasiyorum. Debimetre elektrovana fren vakum pompasi baktirmadigim yer kalmadi. Sanirim sorunu buldum. Bundan 2 ay once egr iptal yazilimi attirmistim. Biraz sanayide arastirinca bilenlere sorunca anladimki yazilim bizim pejolarda etkili olmuyormus. Tabi bunu tek bir agizdan diil makanikci elejtrikci beyinci kim varsa sordum ayri ayri. Olurmu diyen oldu. Bendede 407 vardi yazilim kendim attim illaki hata veriyor diyen beyincide oldu. Bendeki bilgisayarda cikan hatalar debimetre ve elektrovana. Degistirdim sifirlarini denedim gene ayni hatalar verdi. Yazilimi kaldirip birde yazilimsiz deneyecegim bakalim ayni hatalar verecekmi. Fikri olanin fikirlerinede acigim bu arada.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |