![]() |
|
AİRBAĞ UYARISI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pejocan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2018 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2018 Saat 18:14 |
Arkadaşlar merhaba bende 2006 model 1.6 110bg peugeot 307 var ben yaklaşık bir yıl önce airbağ arızası yüzünden yetkili serviste sinyal kol takımını değiştirdim kornam çalmıyordu düzeldi arada koltuğu oynatınca airbag pretensioner seat belt fault uyarısı veriyordu koltuğu uzun bir ara ellemeyince airbağ ışığı sönüyordu uyarı vermiyordu. bugün arkadaş binip sürecekti koltuk ayarıyla oynama dedim direksiyonu ayarlıyayım o zaman dedi kendine direksiyonu birazcık çekti airbağ lambası tekrar yandı aynı hata ile neyse gezdik dolaştık arabayı geldik çalıştırdık baktık airbağ ışığı yanmıyor demeye kalmadı 5 saniye sonra tekrar airbag pretensioner seat belt fault uyarısıyla yandı kornam filan çalışıyor bu neden olur sinyal kol takımını değiştikten 1 ay sonra koltuğu oynattığımda tekrar yanınca gaziantep yetkili servisi aradım firmamız el değiştiriyor servis kapandı k.maraş gidin dedi :/ 10 aydır daha serviside açamadılar ışıkta tekrar sönünce kafama takmadım geri bilgilendirirseniz çok memnun olurum iyi forumlar herkese.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koltuk altinda soketler oluyor. Onlar gevşerse veya oksit yaparsa ondan dolayi bu problemler olabiliyor. Bu arada eski kolu ne yaptınız sorabilir miyim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |