|
407 BİLGİ EKRANI VE CAM DÜĞMESİ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2018 Saat 15:38 |
Arkadaşlar elinde 407 bilgi ekranı olan ve sol ön kapı cam düğmesi satan varsa mesaj atabilir.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sponsor rsh otomotiv 0216 490 00 08 den yarın bir arayıp sorun uygun fiyatlı ellerinde olabilir
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orjinal parçalar biraz pahalı ekran 500 tl civarlarında olacaktı. cam açma düğme gurubu daha uyguna bulabilirsin. ekranı çinden alabilirsin. tek sorun türkçe desteği yok malesef.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanıtlar için teşekkürler. Parçalar orjinal olmayınca uyumsuz çalışıyor. mesela cam açma düğmesi 2 kademeli tam basınca aşağı parmağınızı tuştan çekince komple inmesi gerekirken yukarı falan çekiyor. sordum soruşturdum orjinal olmayınca böyle olabileceğini söylediler. o yüzden elinde çıkma orjinal olan varsa daha iyi olacağını düşündüm.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |