![]() |
|
Araba Durduk Yere Su Eksiltirmi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
307XS307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 158 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2018 Saat 17:34 |
Merhaba arkadaşlar iş yerim eve çok yakın olduğu için pek kullanmıyorum ve araba en az 3-4 gün kapının önünde paso yatıyo. ve malum yaz sıcağı güneşin altında bukadar durması su eksiltmesine neden olur mu ?
|
|
![]() |
|
Tical ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba
Ne kadarlik bir su eksiltmesinden bahsediyorsunuz.
|
|
![]() |
|
307XS307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 158 |
valla hocam 2-3 cm lik bi eksilmeydi ama geçen gün baktım full bitmiş. hiç su kalmamış. sanayide gösterdim su kaçağı bulamadılar. artık buhar olup uçtuğu düşünüyorum bu sıcakta :)
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
durduk yere su eksilmez kardeş muhakkakki kaçak var bi yerde
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tical ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Peugeot 206,2004 model aracımda su eksiltiyordu.Bundan dolayı radyatör değişmişti.
Lpg vardı aracımda ve lpg ayarı yaptırmaya gittiğimde lpg bağlantı yerlerinde su kaçağı olduğunu göstermişti.
Selçuk55 inde dediği gibi biryerde bir kaça vardır,iyi bir ustaya baktırman lazım. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Kesinlikle kaçak vardır,normal şartlarda araç durduk yere su eksiltmez,sorun düzeldikten sonra uygun oranda seyreltilmiş antifirizle kullanmanızı tavsiye ederim.Kaçak konusunda öncelikle radyatör,alt,üst hortum vs kontrol etmenizi öneririm.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |