![]() |
|
206 Kapı İçi Hp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2018 Saat 12:22 |
Arkadaşlar Kolay gelsin Cümleten Herkese
206 Aracım Var Malum :) Kapı İçlerindeki hoparlörleri değiştiricem de boyutlarını sormak istedim ona göre sipariş geçicem pioneer tesisatım var yine pioneer olarak mı devam etsem diyorum yoksa baska marka da iş görür mü ki ?
|
|
![]() |
|
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
önler 16 cm
Ben roadstar mid takımı takmıştım. 17 cm ama biraz yükseltip taktım mıknatıs kısmı oturmuyordu yükseltince oldu. Eğer subwoofer bağlamayacaksanız bu mid takımı güzel eğer subwoofer bağlarsanız sesi yok oluyor. Arkaya 13 cm pionneer takmıştım Düzenleyen doganatak - 30 Haziran 2018 Saat 13:11 |
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
![]() |
|
aliekber98 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliekber98
selamlar ben de teyp ve 4 hoparlör değiştirmek istiyorum takım olarak ne önerirsiniz müzik bana net hafif basslı gelsin yeterli üzerinde eski tesisatı kasetçalarlı teyibi ile duruyor artık değiştirme zamanı :D
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bütçe nedir? Amfi düşünüyormusunuz?
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Sony komple seti oluyor teyp önler 17 arkalar 13 cm set olarak. İlaveten hazır oraları açmışken muhakkak ses yalıtımı uygulayın çok farkediyor müziğin basları daha dolgun ve derin geliyor. Bem de bugün arka kapıları tekrar söktüm önceden iç saca bitüself uygulamıştım bugünde kendi yalıtım malzemesini komple söküp attım yeni aldığım ürünü uyguladım gayet kaliteli oldu.
|
|
![]() |
|
aliekber98 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliekber98
yok abi amfi falan üst seviye bir şey değil. Üzerindeki hoparlörler cızırtı yapıyor zaten ucuz yollu bir şeylerle değiştirelim teyp kasetçalarlı eski olduğu için aux usb özellikli standart bi teyp işimi görür
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
ben amfili alpine basımı sattım ihtiyaçtan dolayı yokluğunu çok çektim ve bas olamdan kapı hoparlörlerini daha iyi hale getirmek için araştırmaya gittim.pioneer çok üst olmayan bir teybim var önler pioneer 17 cm arkası kamasonıc mi neydi standart 13 cm hoparlör takılı.dört kapıyı iç dış yalıtım uyguladım zırıltı yapacak herşeyi sabitledim ve iyi bir teyp ayarı ile şu an orta seviye bir ses elde ettim.
Düzenleyen onlycihan - 03 Temmuz 2018 Saat 16:44 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |