![]() |
|
Peugeot servis tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
H. DİKMEN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı H. DİKMEN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2018 Saat 09:52 |
Peugeot marka aracı olanlar; Ankara'da aracımı nereye götüreceğim, güvenebileceğim bir yer, bir servis varmı diye düşünüyorsanız hiç çekinmeden, endişe etmeden, İstanbul yolu üzerinde ACTY avm nin hemen yakının da Erkay Peugeot' a gidebilirsiniz. İşlerinin uzmanı, son derece sistemli, yaptıkları işin arkasında duran ve fiyat konusun dada ellerinden geldiğince yardımcı olan bir servis. Öncesinde bir çok yere gittim, fakat bu adamlar bu işin profösörü olmuşlar. Tavsiye ederim. Umarım benim gibi sizde memnun kalırsınız.
|
|
![]() |
|
Keops ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2019 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba
Bende istanbul maltepe civarı da iyi bir servis arıyorum..206 otomatik var...tavsiyesi olan varmı?
|
|
![]() |
|
sheriffali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2019 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sheriffali
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba izmir de servis tavsiyesi olan var mı veya peugeot ustası
|
|
![]() |
|
darkiron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2019 Konum: Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
İstanbul Kartal'da A.L.İ Otomotiv var orayı öneririm.
|
|
![]() |
|
serkan066066 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan066066
ankara da peugeot için mas peugot var ivedik te oraya götürebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
alperg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
İstanbul Anadolu Yakası için Bostancı Sanayi Sitesi'nde Harun Usta'yı öneririm.
|
|
![]() |
|
alperg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Bostancı Sanayi Sitesi'nde Harun Usta'yı öneririm.
|
|
![]() |
|
univercty ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı univercty
arkadaşlar merhaba aracım 208 2013 model dizel otomatik.
aracım 100 üzeri hızlarda bazen çekişi düşüyor ve gaz yemiyor 2 saatlik yolda 3-4 kez tekrarlıyor. yarın baktırıcam. ayrıca turbo hortumlarından yağlanma çok fazla kaçak sanırım bunun için hangi servisi tavsiye edersiniz bana? pax oto düşünüyorum kurumsal duruyorlar ama kararsızım istanbul avrupa yakasındayım |
|
![]() |
|
univercty ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı univercty
avrupa yakasında servis tavsiyelerinize açığım
|
|
![]() |
|
karaca61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
PEUGEOT ÖZEL SERVİSİ BAYRAMPAŞA BİRLİK OTO, Rami Kışla Cd. No 79B D:2, 34040 Bayrampaşa/İstanbul tavsiye ederim anadolu yakasından ınternet araştırarak gittim memnun kaldım iyi aksamalar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı univercty
teşekkür ederim bi araştıracağım dediğiniz servisi
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Tam ben yazacaktım aen yazmışsın hocam. İZMİR için usta tavsiyeniz var mı ?
Düzenleyen samet2461 - 18 Ağustos 2019 Saat 23:11 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
emirksk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
izmir için bayraklı adliye arkasında volkan öztürk otomotiv safi psa servisi iyidir
Düzenleyen emirksk - 21 Ekim 2019 Saat 18:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |