![]() |
|
206 buji ve triger + hararet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2018 Saat 00:58 |
merhabalar
buji değiştiricem benim arabanın ama gti bujileri gördüm peugoetmarkette onlar benim arabaya olur mu ? benm araç 2000 model xr 1..4 benzin lpg trigerle değişen de şu parça varmış bunlar doğru mudur ? harareti önlemek için de değişik radyatör sıvıları var galiba kullanan var mı ? şunları buldum http://www.evanscoolants-tr.com/?utm_campaign=Evans_site_tanitimi&utm_medium=google_search&utm_source=google fakat 67 sterlin diyor 420tlye felan geliyor 5 litresi çok pahalı
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
![]() |
|
Oguzhan454 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2018 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Oguzhan454
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sasi numarasini not olarak eklesen yada arayip konussan birebir uyumlu geliyor kardesim ikinci devirdaim set olarak iste ayrı ayrı isteme degisceklerin hepsi gelir degistirirsin
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1-gtı buji senin aracın için uygun olmaz motor farklı sıkıntı çekebilirsin.
2-triger ve devirdaim pompası birlikte değiştirmek her zaman iyidir. Daha sonra devirdaim pompası bozulursa ayrı içilik vermek zorunda kalırsın. linkini attığın parçalar doğrudur. 3-harareti önlemek için ayrı bir sıvıya ihtiyaç yoktur. ARacın bakımlarını ve sıvılarını zamanında değiştirmek önemlidir. 4-internetten sipariş verecekseniz aldığınız parçaların kodları aracınıza uygun olup olmadığını şase ile teyit ettiriniz. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim bilgilendirici cevabınız için aradım peugeot marketi aracın şase numarasını siparişe yazın kontrol edip gönderiyoruz biz zaten dedi ordaki arkadaş ben de öyle yaptım gti buji değil de normal buji aldım benm araca uygun hem 20 tl kadar da daha hesaplı oldu :)
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |