![]() |
|
Ağır Hasar Kayıtlı 206 Dikkat!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cyalman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2018 Konum: Istabul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2018 Saat 00:22 |
bundan yıllar önce tanıdığımız birinden 14.000 e araba aldık 5 peşin verdik. 9.000 de 20 gün sonra verecektik. kardeşimin ilk arabası olması delayısı ile cok heyecanlıydı. hemen ruhsat çıkarttık kasko yapacağız. pat araba pert kayıtlı cıktı. meğer 3 ay da biz 4. sahibi olmuşus arabanın. ve 3 ay önce direkte patlamış araba. dedim ya arabayı geri alırsın yada 9000 i unut. satış için vekalet ver dedi. yok dedim direk noter satışı yapacağız. 1 ay içinde satamadı birde ruhsaat çıkartmak zorunda kalmış. daha sonra duydumki bayandan diye satmış yine başkasına. o oldu daha dükkanının önünden geçmedim. 3 kuruş kar yapacak diye yakınlarını kazıklamaya çalışanlar bile var. yabancıya neler yapmazlar. uyaılarınız için teşekkürler.
|
|
'00 Focus Hb
'11 Fiat Punto Evo '14 Focus Sedan '14 VW Passat Highline '17 3008 Allure Elagance 1.6 bluehdi Otomatik |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
melesef cezalar ağır deil bu konularda insanların hakkını yemek adamlar için su içmek gibi birşey olmuş hayırlısı.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Sahibinden de bir şey yapmıyor. Benim de eski aracım satılık şu an 2. ilana girişi aynı galeriden.. Aracın km düşürülmüş, değişensiz yazılmış alakası yok. İlk 135'bine çekmişler, ikinci ilanda 155'e yükseltmişler. Ben sattığımda nisan ayında 167'lerdeydi. Belgelerle sundum sahibinden'e ama araç halen ilanda.
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ortalık şerefsizden geçilmiyor ki..
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İki kuruş kazanacaklar diye kanı bozuk insanlar çok türedi. İnsanlara artık güven sıfır bende
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
tesekkurler, şikayet edilmiştir.
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
sağ duyunuz için teşekkürler sahibindene şikayet edebilirsiniz böyle adi insanların ifşa olması güzel
![]() |
|
![]() |
|
bilo131 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2018 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
Arkadaşlar konuyu tam olarak nereye açsam bilemedim ama, konu yeri burası değilse affola.
Geçen sene ağır kaza geçirdiğim 2000 model 206 xs aracımı 5000 tl ye hurdacıya vermek zorunda kaldım. İnternette araba ilanlarına bakarken benim sattığım aracımı gördüm. Ağır kazası darbesi yok yazmışlar ![]() Ben insanların kâr etmesine karşı değilim sadece yalan yanlış bilgilerle insanların kandırılıp paralarının alınmasına karşıyım. Ne belli biriktirdiği parayla ilk arabasını alacak olan bir gence satılmayacağı?? Bu sebeple gönlüm elvermediği için bu bilgileri yazıyorum. Aracın kazalı fotoğrafları bende hala mevcut isteyene atabilirim saygılarımla.. Kırmızı 206 Xs Kocaeli-Gebze Sahibinden ilan no: 578080001
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |