![]() |
|
Ekran saat tarih ayari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Turgut58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2018 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2018 Saat 19:24 |
pejo 308 de dabil ekranlı teyp var.ama benim arabanın saat ve tarihini ayarlamam gerekiyor.nasil vır yol izlemeliyim
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bazı modeller desteklyor bazıları desteklemiyor hocam. Ayarlar bölümünde olması lazım iyice bir karıştırın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
takılı teyp oem ise ayarlar bölümünde ilgili ayarı vardır diye düşünüyorum,
en kötü orjinal teyp duruyorsa onu takıp ayar yapıp geri sökülebilir, alternatif olarak gece saat 00:00 da kutup başı söküp takarak saati 00:00 a ayarlayabilirsin ama tarih kalır :)
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
Turgut58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2018 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
ayar var ama arabanın saat tarihini bulamadım oradan. Teybi aracin kol düğmelerinden kontrolü yapılıyor.ses artırma değiştirme gibi
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Hocam teybin menüsünde araç bilgileri gibi bir uygulama olacak oradan girip ayar yapılıyor. Benim aracımda da OEM double teyp var oradan yapıyorum.
|
|
![]() |
|
onu bir türlü bulamadım nalesef
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Ayarlar kısmında info var. İ ile gösteriliyor olabilir. infoya tıkladığınızda araç ayarlarıyla ilgili menüye ulaşılıyor. Oradan saat tarih ve bazı ayarlar yapılabiliyor. Bendekinde öyle..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |