![]() |
|
PEJO 307SW MARJ SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KENAN_İZMİR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Peugeot Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KENAN_İZMİR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2018 Saat 09:49 |
merhaba arkadaşlar 2006 dizel aracım marj sorunu var 2 kez başıma geldi gecen günlerde yani 1-2 ay önce aynı arıza yaptı marş dinamosu şarj da bulunan marş fluye değişti ama yine arıza tekrarladı arıza bilgisi kontağı çevirdiğim de hiç basmıyor gösterdeki ışıklar hepsi yanıyor tavan ışıkları yanıyor sizce nasıl bir arıza olabilir .. marş dinamosu ? akü mü ?
|
|
KENAN AKPİNAR Peugeot 307SW
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aküyü ölçtürün hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
![]() ![]() ![]() ![]() |
akünün en bitik hali bile gösterge teyp ve araç lambalarını yakabilir ama asıl güç gerektiren marş gibi durumlarda gücü yetmeyebilir.aküyü ölçtürmek en kolay ve ucuz yöntem arızayı bulmak için
|
|
![]() |
|
Kysr038 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2018 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı durumu kışın yaşadım.
Vurdurarak çalıştırdım benimki benzinli idi çünkü Sanayiye gittim aküyü değiştim Sorun kalmadı
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
marşta hiç işlev yoksa araçın bütün elektriksel işlevleri çalışıyorsa muhtemelen
sensör ama hangisi ;? sanırım soketlerinde temassızlık var araçın kaputunu kaldır hava fitresinin altındaki sensörler dahil tüm soketleri kontrol et anlamıyorsan elektrik kablolarının tüm bağlantı uçlarındaki soketlerini elinle kontrol et
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
KENAN_İZMİR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Peugeot Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KENAN_İZMİR
sorun çözüldü. gibi.. yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim . akü yü değiştirdim sorun kalmadı gibi akü ölçümü yaptırdım akü kutusu değiştirin diye sinyal verdi.. oto elektirikçi boşuna paramı aldı .... şarj bulusei de 160 tl onu aldık+ 100 işçilik aldı bende...kime güveneceğiz anlamadım....
![]() |
|
KENAN AKPİNAR Peugeot 307SW
|
|
![]() |
|
Ahmet Bektaş ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2018 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet Bektaş
akü yü ölçtür akudendir
Düzenleyen Ahmet Bektaş - 19 Haziran 2018 Saat 21:47 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |