|
araç sigorta meragı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tbayder
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2018 Konum: eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2018 Saat 22:20 |
Arkadaşlar merhaba arka sol stop lambasi vs calismiyordu internettwn baktim yapim d3dim sigorta falansa
meragimdan f11 f12 falan yazmislar neyse cikardim saglam geri yerine taktim. bi bakarim aracin tarih saat gitti sifirlandi ve anahtarlar kapiyi kitlemiyor sadece araci calistirmaya yariyo cozumu nedir bunun ? ve bagajda yine meragimdan CD calar tarzi birsey buldum cikardim baktim taktim o ne olabilir ? aracim 407 1.6
|
|
breakbeat
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bagajdaki şey cd changerdır :) stoplardan sadece biri çalışmıyorsa ampulü patlamıştır, sigortayla ilgisi yoktur.
Düzenleyen breakbeat - 10 Haziran 2018 Saat 23:28 |
|
tbayder
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2018 Konum: eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o cd changer ne ise yariyor birde su anahtar meselesi ne oluyor peki
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cd changer içine 1 den fazla cd yükleyip değiştirip değiştirip dinlemene yarıyor. Otomatik kapıları kitlemede arabayı calıstırdıktan sonrası için soruyorsan orta ekrandaki ayarlarda olması lazım ordan acılıcak
|
|
Kysr038
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2018 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yine bu forumda okumuştum galiba. Bu tarz durumlarda uzaktan kumandayı unutursa araç, araca biniyoruz Anahtarı kontağa takıp uzaktan kumanda üzerindeki kilit tuşuna 1 defa basıyoruz Sonra anahtarı çeviriyoruz ama aracı çalıştırmıyoruz Kumanda üstü Kilit tuşuna 10 sn basılı tutuyoruz Sonra anahtarı kontaktan çıkartıp kilit tuşuna basınca aktif oluyor. Olmazsa eğer eksik yazdığım bir nokta vardır mutlaka. 206 aracımda bu şekilde deneyip başarıya ulaşmıştım. 1yıldır aktif çalışıyor
|
|
tbayder
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamamdir yardimin icin tesekkurler. hallettim kapi meselwsini sigortadaki sh yazan sigortayi yanina takmisim ondan olmus allah tan yakmadik devreyi 😄😅
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |