![]() |
|
Peugeot 508 el ve ayak freni sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Rmzncnr12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Rmzncnr12
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2018 Saat 23:30 |
arkadaşlar herkese iyi geceler bugün aracımla hafif rampa yerde ilerlerken ışıklarda durduğumda ne el nede ayak freni tutmadı araba geri kaymaya başladı gaz vererek toparladım az kalsın kaza yapıyordum aracım 170 bin km de dizel otomatik 2012 model bakımlarını daha yeni yaptırdım arabayı kullanmaktan korkar oldum frene basıtıgımda dibine kadar gidiyordu aşırı yumuşadı pedal el Frenide aynı şekilde köküne kadar çektim oda ayni şekilde sanki hiç birşeye bağlı değilmiş gibiydi
|
|
![]() |
|
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
![]() ![]() ![]() ![]() |
fren hidroliğini kontrol ettiniz mi ?
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
![]() |
|
Rmzncnr12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Rmzncnr12
yarın servise götürecegim en saglıklısı öyle olur herhalde
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş yakacaksın birinin canını. freni tutmayan arabayla hala gezilir mi . 2012 model araba almaya paran yetiyorsa bi zahmet tamirini de yaptırıver
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Rmzncnr12
gezdigimi kim söyledi ? arabayı ne yapayım yolun ortasındamı bırakayım ? şirketin kapısında duruyor araba boş boş muhabbet yapma ben sadece fikir almak için sordum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |