|
Xenon Kısa Far Titremesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Omeroztemur
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2017 Konum: Darıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Omeroztemur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2018 Saat 08:05 |
Merhabalar,
Sağ kısa far. çukurdan geçerken, yada start stpo devreye girdiğinde yanıp sönerek sorun yaratıyor. sürekli titreme yapmaktadır. konuyla ilgili bilgisi olan var mıdır? lamba değişimi yaptırdım ama yine sorun aynı. elektriçilerin söylemesi ise bire bir orjinal lamba alıp denemek lazım diyorlar. bozuk yollarda çok fazla yapamkta bende temessızlık vardır diye düşündüm. internette araştırdım merceğin oynamasından kaynaklanabilirmiş sabit olmamasından. sizce sorun nedir? haftaya izne çıkacağım sorunu çözmek istiyorum.
|
|
Peugeot 508 2012 1.6 Hdı Auto6r
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merceğin oynaması biraz zor bir ihtimal hocam. acaba far beynindemi sorun var demeden edemiyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |