![]() |
|
206 Kalorifer Peteği Su Damlatıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilo131 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2018 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2018 Saat 17:06 |
Evet arkadaşlar yine ben ve 206’m sahnedeyiz. Geçen gece orta konsolun sol tarafından kalorifer peteğinden damla damla su geldiğini farkettim. Eski 206 mın verdiği tecrübeyle sanayiye gittim. Usta demez mi 1 gece araba burada kalacak torpidoyu sökeceğiz falan fişman 500 yl işçilik dedi. Ver anahtarı kolay gelsin deyip çıktım. Yarın ise memlekete gideceğim. Eski 206 aracımda da aynı sorun vardı memleketteki ustam 1 saatte halletti. Sorum şu arkadaşlar forumda da Peteğin nasıl söküleceği mevcut ben peteği sökmek yerine motor bölümünde olan hortumları çıkartıp birbirine takmak istiyorum. Böylelikle Peteğe hiç su girmeden devirdaim yapmış olacak. Araba sıcak üflemeyecek haliyle fakat Bunun bir zararı olur mu en azından 300 km yol gidene kadar??
|
|
![]() |
|
bilo131 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2018 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet arkadaşlar akşam akşam iftarı beklerken rahat durmadım yine yaptım yapacağımı 😂
Resimleri eklemeye çalışıyorum ama ekleyemedim. Dediğim gibi giriş çıkış borularını birbirine bağladım. Araç hep soğuk üflüyor ama olsun yaz ayındayız ne de olsa. Acil bir durumda yapılabilir. Bilgisayara geçince resimleri ekleyeceğim hayırlı akşamlar.. Düzenleyen bilo131 - 01 Haziran 2018 Saat 19:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |