![]() |
|
Yazılım Güncellemesi Nekadar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
307XS307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 158 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2018 Saat 05:50 |
merhaba arkadaşlar aracım 2004 model 307 xs 1.6 otomatik lpgli
daha öncede konu açmıştım. seyir halinde giderken bi sorun yok ama mesela ilerde ışığı gördüm yavaşlamak için frene bastığımda arabanın vites düşürdüğünü tek tek hissediyorum ve sarsıntı oluyor. bu sorun için yazılım güncellet diyenler oldu. bunun fiyatı nedir ve faydası olur mu ?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla hocam geçenlerde buna benzer bir problemle 206 cc olan bir üyemiz servise gitmiş şazuman için ayrı yazılımın olmadığı ve motor için bir yazılım varsa onu yükleyebileceklerini söylemişler. Fiyat olarakta 120 tl fiyat vermişler. TAbi bu fiyat servislere göre değişir. ortalama 100-150 tl arasında bir fiyat vereceklerdir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
hozer33 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2017 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim araçtada aynısı mevcut sadece uzun yolda yapıyor ışığı gördüm gazdan çekince ayagını tak tak düşüyor , ben bu durumda ayagımı gazdan çekince boşa alıyorum frenle yavaşlıyorum ışıkta tekrar d moduna alıyorum zararlı olduğunu düşünmüyorum, ısınınca daha çok yapıyor. soğukken o kadar yapmıyor bununla ilğlide olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |