![]() |
|
merkezi kilit cam kaldırma modulu calısmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
magnum76 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2018 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2018 Saat 23:04 |
slm arkadaslar aracım 206 2001:model cam kapatma modulu alarm merkezi klit calışmıyor muhtemelen sigorta dan oldugunu düşünüyorum ama yerini bulamadım yardımcı olurmusunuz nede olduguna dair bir bilgisi olan varmı?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Hocam ayrı bir siğorta koydularda muhtemelen ön göğüs altında olacaktır. Cam kaldırma modülününki kapı döşemesinde olur ama tabi ayrı siğorta çekildiyse. Yada başka bir sisteme bağlanmış olabilir. Onun siğortasına bakmak lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
magnum76 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2018 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bakmadigim yer kalmadı sigorta kutusu motor evindeki sigorta alarm ve cam modulunun sigortaları hepsi saglam gecen hafta ara sıra calısıyordu aksam kilitle kitliyordum sabaha kadar dinlendikten sonra merkezi kilit le acıyordum ama daha sonra tamamen gitti
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |