|
Hoparlor tavsiyesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ugurcan57
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2017 Konum: Sinop / Gerze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ugurcan57
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2018 Saat 19:24 |
Abilerim hayirli ramazanlar sizlere bi sorum olcak arabamda bass mevcut on kapilarda dandik yuvarlak hoparlorlerden var sanirim 16 cm oluyor 406 larin ön kapilarina bende ön kapilara hoparlor almayi dusunuyorum cunku ön tarafta ki ses cok yetersiz kaliyor siz ne tavsiye edersiniz
|
|
M.Ahmet059
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ne kadar bütçeniz var ?
ses işi biraz bütçeyle alakalı :) sıfırdan başlayıp sonsuza gidiyoR :D mid takım koyabilirsiniz bence ön kapılara ( bende öyle yaptım) hepsiburada'da sony sistemler var alıp birkaç video izleyip kendiniz takabilirsiniz :) arkadaki oval höparlörleri şunlarla değiştirmek istiyorum https://www.hepsiburada.com/sony-xs-gs6921-premium-ust-seviye-gs-serisi-6-x-9-120-watt-2-yollu-oval-hoparlor-p-OTBLCXSGS6921 bunların yuvarlak olanları da var hem bir tık daha ucuz :) ayrıca şunu da belirtmeden edemeyeceğim :) media marktta şunlardan https://www.hepsiburada.com/sony-xs-gs1621-premium-ust-seviye-gs-serisi-16-cm-120w-rms-2-yollu-oto-hoparlor-p-OTBLCXSGS1621 denedim kurdukları sistemde o an bunlar çalıyordu ses kalitesi muazzam :) hem bass hem de tizz yüksek popüler müzikler için ideal hoparlörler :) (hepsiburdadan verdiğim linkteki hoparlörün yuvarlak olanı bu) bütçeniz olduğu sürece bu işe yatırmak mümkün önemli olan siz nasıl bişey istiyorsunuz :)
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |