|
1.4 hdi mazot filtresini temizledim araç çalışmadı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
berkayymc
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2018 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berkayymc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2018 Saat 09:56 |
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum evin önünde mazot filtresini değiştirdim araba çalışmadı sanırım hava yaptırdım sorum motorun havasını nasıl alabilirim euro 4 lerdeki gibi el pompası bulamadım 208de yardımcı olabilecek varmı?
|
|
berkayymc
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2018 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berkayymc
|
https://i.hizliresim.com/2amM5O.jpg buda motorun resmi
|
|
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
marşa basmadan bir 4 - 5 defa yarım marş yapıp kontağı kapattınız mı bu şekilde filtreye yakıt basacak pompa yoksa enjektörlere yakıt gelmemiş olabilir henüz.yarım marş yapınca zaten sesi gelir pompanın yakıtı basıp marşa hazır konuma getirmesinden motoru
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
berkayymc
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berkayymc
|
Hocam şimdi sanayiye gelmiştim usta bulup sormak için deneyince tekrar yazacağım teşekkür ederim cevabınız için
|
|
berkayymc
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berkayymc
|
Arkadaşlar usta geldi turbonun çıkış hortumunu söktü balata spreyi sıktı birkaç marşta aldı sıkıntı yok artık
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
berkayymc
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berkayymc
|
Teşekkür ederim sağolun
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |