![]() |
|
Otomatik cam kalkmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tigrap ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2018 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2018 Saat 19:20 |
Merhaba herkese
206 aracımın bir anda sağ ön camında kalkma sorunu oluştu. İnerken sorun yok gayet seri iniyor. Çıkarken kumandaya basınca birkaç saniye sonra kalkıyor yada kalkmıyor tekrar basınca kalkıyor. Cam kalkmasada cam motorundan ses geliyor her basışta. Söktüm yağladım temizledim baya uğraştım oldu gibi oldu pervazı topladım gene aynı (pervazı söktükten sonra yağlamadan öncede takılıyordu yani pervazdan değil Acaba cam motoru emekliliğinimi istiyor? ![]() |
|
07 GG 611 |
|
![]() |
|
tigrap ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2018 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fikri olan?
|
|
07 GG 611 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
halatla ilgili bir sıkıntı varmı kontrol ettin mi kardeşim. İkinci ihtimal kısa devre olabilir. cam kaldırma modülü varsa ondan sıkıntı olabilir. cam açma kapama düğmesinide kontrol et derim. oksitlenme tarzı problemle buna sebep olabiliyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
HHalatta sorun görünmüyor oksitlenmede yoktu ona rağmen yağladım ama çözemedim bir türlü
Düğme çalışıyor her basmamda cam kalkmasada motordan tık sesi geliyor sanki motorun gücü yetmiyor gibi olması gereknden fazla ağırlık yüklenmiş gibi ama öyle bişe yok birden olan bişe herhangi bir değişiklik sonrası falan olan bişey değil |
|
07 GG 611 |
|
![]() |
|
Tuşların içindeki kömürleşen metal switchler değişti sorun çözüldü
|
|
07 GG 611 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
problemin düzeldiğine sevindim kardeşim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
muratesbahoglu@hotma ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2018 Konum: Karşıyaka/İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratesbahoglu@hotma
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Plastikten dişli var,dişleri yenmiştir.İzmir 3.sanayide 100 tl değiştirildi
|
|
Murat Eşbahoğlu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |