![]() |
|
klima bsi sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
faik82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2018 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2018 Saat 17:41 |
2005 model 1.4 hdi 206 aracım vardı arac gecen sene yaz sonu klime problemi basladı klima devreye giriyor kendiliğinden çıkıyor bazen çalısmıyor fakat çalısınca hiç bir sıkıntı yok buz gibi yapıyordu dün tamirciye götürdüm klimayı kontrol etti bobin arızalı değişecek dedi tamam yap dedim 200 tl istedi değiştirmiş.fakat geldi dedi beyinde arıza var arkadaş senin sasırdım klima hiç devreden çıkmıyor.arkadasa dedim sen ne yaptın buna çünki önceden klima çalışmasa bile klima düvmesine bastığımda 900 devirde iken 900 devirin biraz üzerine çıkıyordu simdi onuda yapmıyor ve klima devreden çıkmıyor basına böyle bisey gelen yada fikri olan bsi arızasımı yaptı beyindemi bir sıkıntı yarattı yada tamir maliyeti ne olur
|
|
sıfır sıkıntı :P
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |