![]() |
|
206 aydınlatma problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ertugerol26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2018 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugerol26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2018 Saat 01:21 |
Arkadaşlar merhaba,
Bir sorum olarak benim 2006 x-design model aracım mevcut ön farlardaki aydınlatma çok zayıf hele uzunlardan bahsetmiyorum bile içler açısı farlardan mı ampullerden mi anlamadım farlar temiz durumda herhangi bir çizik buğulanma yok ama aydınlatma çok zayıf varsa önerebileceğiniz ampul yada led söyler misiniz konu hakkında nasıl önlem alabilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. farlar orjinalmi yoksa yan sanayimi değişim olmuşmu hiç. Genelde yan sanayi farlarda bu sıkıntılar çok karşılaşılıyor. İkinci ihtimal ampuller. Üçüncü ihtimal far ayarı çok kötü
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ertugerol26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2018 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugerol26
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler hoşbuldum farlar ayfar takılı benden önceki sahibi değiştirmiş dediğiniz gibi far ayarlarında sıkıntı olabilir
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hocam ayfarın aydınlatması güzel deil eski aracımda 206 idi ufak bir kaza yaptım sol ön farı ayfar taktılar aydınlatması orjinale göre çok kötü oluyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugerol26
hadi ya bu kötü oldu önerebileceğiniz far takımı var mı angel far yada piyasada İran farı diye birşeyler dolanıyor
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugerol26
anladım teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
led farlardan alabilirsin ben şunlardan aldım 2 set : https://urun.n11.com/ampul/inwells-led-xenon-h7-h1-h4-9005-9006-h11-h3-h27-h15-8000lm-simsek-P138130255 kısa uzun taktım aydınlatmadan çok memnunum :)
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugerol26
hocam gerçekten aydınlatmada işe yarıyorsa bende alayım hemen eğer imkanınız varsa akşam şöför koltuğundan uzun ve kısa olarak foto atabilirmisiniz? valla çok şey istedim ancak affınıza sığınıyorum ..
|
|
![]() |
|
breakbeat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
Ledler güzel aydınlatıyorda karşıdan geleninde anasını ağlatıyor
|
|
![]() |
|
tigrap ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2018 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Depo marka kullanıyorum orjinalinden daha iyi memnunum tavsiye ederim ama ampulleri kontrol edin kararma varmı, 12volt mu. 24 volt ampul zayıf gösterir söküp kontrol edin derim
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Ayfar gercekten sıkıntılı bi far ayar yapmak icin samimi bir elektrikciye ihtiyaciniz var cunku baya ugrasacak .2.si inwells led ampul ayarli bir farda hem cok guzel aydinlatiyor hemde karsinin gozunu almiyor.3.sü ise ampulun arkasinsaki 3 lü soketi kontrol edin kararip yanmış ise degistirin 12.8 volttan 9.volta inmisti benim arabada soket elektrigi az gecirdigi icin 9 volt demek ampulun daha az aydinlatmasi demek tabiki.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |