![]() |
|
Acayip bir ariza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2018 Saat 18:09 |
Merhaba arkadaslar sorunum su pug 206 hdi aracim var ve beyaz duman sorunum vardi sanayiye gittim enjektor dediler hepsini yeniledim ayni turbo yag cekiyor bozuk dediler sifir egts turbo aldim ayni sekilde en son rektefecileri gezmeye basladim vakum kontrol edildi calisiyor baska sans kalmadi hepsi yeni sekmanlarda sikinti var dediler yarin sekman atilacak goruslerinizi alabilirmiyim
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldin selçuk. Peki aracında yağ eksiltme - su eksiltme gibi bir durum varmı. Mazot pompasına dokunuldumu.? Eğer yağ eksiltme ve su eksiltme gib bir durum yoksa neden sekmen atıyorlar oda ayrı bir durum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Hosbulduk soner.yag yakma problemi beyaz duman atisindan suphelendik ama ilk enjektor aklimiza geldi olnayinca turbo yag cekiyordu ve orta milde hafif bosluk vardi onuda degistik bu gun motoru indirdik ve pistonlari cikardik yag sekmanlari baya bitik cikti silindirdeki yagi siyiramiyordu asagiya piston tepesine doluyordu ve yakma gerceklesiyordu yarin detayli incelemeden sonra ne yapicagimiza karar verecegiz ama buyuk ihtimalle segmanlari yenileyip ince bir honlama ile kurtaracagiz gibi durum
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Anladım hemşerim inşallah düzelir başka bir sıkıntı çıkarmaz senin için. Bu arada bende samsunluyum :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Saol tesekkur ederim soner sorunum cozuldu piston yag sekmanlari tamamen gitmisti yerine yapma sekman yapildi. Ust. kapak elden gecti subap lastikleri yenilendi duman kesildi
![]() |
|
![]() |
|
Probleminin düzeldiğine sevindim
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
Tanistigima memnun oldum kardes bende merkezdeyim
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |