![]() |
|
Marş basmıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Ferdiosman27 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2017 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferdiosman27
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2018 Saat 11:54 |
|
selam arkadaşlar; peugeot 1.4 comfort sedan tüplü arabam; marşa basınca tık diye bir ses geliyor. Marş boşa dönüyor. Özellikle araba sıcakken bunu yapıyor. Bu sabah okula gelmek için arabayı çalıştırdım çalıştı. Yaklaşık 30 km yol yaptım. Okulun önüne park ettim. Bir daha çalıştirayim dedim yine aynısını yapıyor. Marş boşa dönüyor sadece tık sesi var. İslahiyese oturuyorum ne yapabilirim arkadaşlar.
|
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Marş motorunuz bozulmuş. en iyi ihtimal kömürler bitmiş.
|
||
![]() |
||
Ferdiosman27 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2017 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferdiosman27
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
şimdi marşa vurdum çalıştı. Arabanın ısınmasından kaynaklı bir sorun olabilirmi. Araba soğukken çalışıyor. Marş alıyor.
|
||
![]() |
||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
|
Marş motorlarının kömürleri bitmiştir. Kömürler Isınınca yapışıp soğuyana kadar bırakmıyordur. Dikkat edin bunlar son demleridir birkaç güne hiç basmaz.
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
aynen +1
![]() |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferdiosman27
|
marş otmatiği bozulmuş. 160 otomatik+70 el emeği
|
||
![]() |
||
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
marş otomatiği ne ki anlamadım ya dişli sıyırıyor yada kömür bitmiştir acaba bahsettiği şey selenoid parçası mı bende bakım yaptırdım marş dişlisi 120+50 işçilik verdim
|
||
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |