![]() |
|
307 1.6 benzinli ve lpg li çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hüseyin70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2018 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hüseyin70
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2018 Saat 18:22 |
S. A arkadaşlar arabam 307 technoplus 2004model,dün bi sıkıntı yoktu sabah bi anda çalışmadı,marş basıyor ama araba bi türlü çalışmıyor,depo da benzin az olduğu için basmıyor diye düşünüp benzin aldım depo nun 4/3 dolu,çalışmadı yine sonra vurdurup çalıştırdık,kontağı kapatıp tekrar bastım bu sefer çalıştı,bi saat sonra tekrar denedim yine çalışmadı sorun ne olabilir,benim tahminim,sıralı gaz geçiş düğmesinde bi arıza var,yoksa kontak açıldığı zaman arka koltuğun altındaki pompa dan ses geliyor,benzin gidiyor yani motora anlam veremedim bi türlü yardımcı olursanız sevinirim
Düzenleyen Hüseyin70 - 12 Haziran 2018 Saat 21:51 |
|
![]() |
|
Ahmetogz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2018 Konum: Kırklareli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oncelikle aleykum selam , egzoz ucu sadece goruntu amaçlı olan bir sey ses uzerinde susturuculari yada katalizör degistirmeden hic bi farklilik alamazsınız . Vites gecisleri zaten normaldede sert olan bir araç bende de vardı yasadigim bi kaza yuzunden su an pert durumda fakat enistemde de 307 var onunda ayni sekilde he sert olmasinin disinda extra bir durum varsa yada normal disiysa bi ustaya gostermeniz mantıklı olur .
|
|
![]() |
|
Hüseyin70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2018 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hüseyin70
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım cevapladığınız için teşekkür ederim,ama kaliteli egzoz uçları var akrapoviç filan bunlar sesi etkiliyor gerçekten
|
|
![]() |
|
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
şanzuman yağını değişmenizi öneririm rahatlama oluyor vites geçişlerinde
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hüseyin70
Teşekkür ederim tavsiyenizi düşüneceğim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |