|
208 accses istanbulda hiz sabitleyici taktirma |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||||
Dhrkam
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2018 Konum: Bayrampaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2018 Saat 18:59 |
|||
merhaba arkadaşlar İstanbul bayrampasada ikamet ediyorum 208 aracına hiz sabitleyici takilabildigini öğrendim iyi bir usta tavsiye eder işiniz bu konuda tesekkurler
|
||||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
öncelikle aramıza hoşgeldiniz.@crazysado arkadaşımızın gittiği bir usta vardı. bu konularda tecrübeli diyordu kendisi özelden mesaj atarsanız yardımcı olacaktır.
|
||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||||
Dhrkam
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2018 Konum: Bayrampaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
tesekkur ederim
|
||||
emrah_860
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
benim aracım 2015 model otomatik bende hız sabitleyici taktırabiliyormuyum ne kadar oluyor maliyeti acaba
|
||||
£MY__
|
||||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
taktırabilirsiniz hocam benim benzinli 206 taktırmıştım. :) maliyet şöyle eğer kolu aliexpresten alırsanız 60-70 tl arası 30-40 tl araca tanıltılması gerekiyor. yani 100-150 tl arasında bir maliyeti olur. Ankarada olsaydınız @Alicilik arkdaşımız yardımcı olurdu.
|
||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||||
emrah_860
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
|||
eyvallah kardeşim
|
||||
£MY__
|
||||
crazysado
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
|
|||
numaram 0537 706 52 80 whatsap tan ulaşırsanız yardımcı olabilirim
|
||||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|||
hocam bende istanbul bayrampaşadayım,
kol temin edersen eğer takıp aktif edebiliriz, bende programı var. |
||||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||||
Dhrkam
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
merhaba @maximusti hocam kolu temin edince sizi ararım o zaman telefon numaranızı yazarmisiniz
Düzenleyen Dhrkam - 02 Mayıs 2018 Saat 06:17 |
||||
emrah_860
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
|||
Hocam yanlız ben konya dayım sorum o konya da bunu yapan varmı biliyormusunuz
|
||||
£MY__
|
||||
emrahi
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Bu yıl aliexpressten 2 kez alışveriş yaptım birisi 45 günde diğeri tam 3 ayda geldi, kargo takip denen olay yok, deneme amaçlı 15 20 tl lik ürünlerdi. Şimdi elektronik eşya almaya cesaret edemem. Aldım 3 ay gelmesini bekle, ee bir de sıkıntılı çıkarsa yandı gülüm keten helva:) Satıcı değiştireyim bile dese gönder, geri gelsin bir 5 ay da o sürer... |
||||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|||
05425154646
aliexden aldığın ürüne bağlı, takipli kargo ile alırsanız ürünü takip edebiliyorsunuz, ben ihtiyacım olan ve hobi amaçlı herşeyi aliexden alıyorum.. |
||||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||||
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
yaklaışık 6 yıl önce ilk alışveriş yaptıgımdada benim ürünler 1 aydan önce gelmiyordu sonra sipariş vere vere platin üye yaptılar. Son iki yıldır aldığım ürünlerde 1 ayı geçen görmedim açıkcası özellikle takipli kargo aldığım ürünler iki hafta içinde elimde oldu. Arızalı gelen yada problemli gelen ürünlerdede ücretimi geri aldım.
|
||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||||
emrahi
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Çin dışına çıkınca kargo takip bilgileri işlenmiyor, takip edemiyorum. Abartısız söylüyorum son aldığım ürün 3 ayda geldi, ondan önceki de 45 günde geldi. Ürünleri hep ben onayladım ama sisteme göre hala çin gümrüğünde bekliyor. Takipli kargo olayı ayrı bir şey mi, özelden ayrıntılı yazabilirseniz sevinirim. 16 dolarlık malı 150 200 e alıyoruz.
|
||||
emrah_860
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
|||
hocam kolay gelsin bu ürün 208 peugeot için değil mi uyum sağlıyor yani
|
||||
£MY__
|
||||
emrahi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Ürünün açıklama kısmında 208 modeli de var hocam, aşağılara bakarsanız görürsünüz.
Düzenleyen emrahi - 05 Mayıs 2018 Saat 00:32 |
||||
emrah_860
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
|||
Hocam benim aracım 2015 peugeot 208 otomatik accses modeli benim araç da hız sabitleme soket yeri varmı yoksa tamamen sil baştan mı monteliyorlar bazı araçlar da soket yeri hazır diyorlar da yardımcı olursanız sevinirim
|
||||
£MY__
|
||||
emrahi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Ben bugün taktırdım, kolu internetten orjnal aldım, usta için de "crazysado" nickli arkadaş yardımcı oldu, ustanın ilgisi gayet de güzeldi, öyle uçuk kaçık fiyat da istemedi, işçilik olarak 50 tl aldı, hız sabitleyicisi taktırmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim ustayı...
Sadi arkadaşımıza tekrardan teşekkür ediyorum.
|
||||
crazysado
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
|
|||
memnun kaldıysanız ne mutlu bize iyi günlerde kullanın kazasız belasız sürüşler dilerim
|
||||
tolga0606
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga0606
|
|||
Arıza lambası sorununu halletinmi kardeşim dediğim gibi ?
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |