|
208 ailesine yeni katıldım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Nevzateng
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nevzateng
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2018 Saat 00:12 |
merhaba arkadaşlar 2017 model 1.2 protec otomatik vites araç aldım.. Araçta kalkışlarda özellikle titremeler oluyor bunun nedeni nedir acaba birde dijital hız göstergesinde kaç km hızla gittiğimi göremiyorum bunun bir yolu varmı acaba teşekkürler herkese
|
|
tolga0606
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga0606
|
kardeşim peugeot otomatikler hep aynı
|
|
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
kimiraikkonen
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kimiraikkonen
|
Otomatikten kastınız yarı otomatik şanzıman ise Allah şimdiden yardımcınız olsun. Endişelendirmek istemem ama yolunuz uzun, inşallah erkenden sıkıntı çıkarmaz. Benim ağzım yandı cidde şekilde. Yarı otomatik pişmanlık arkadaşlar.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracın hayırlı olsun 1.2 motorlarda genel itibariyle titreme var şanzımanla ilgili konuların pek üzerinden durma çalıştığı sürece sorun yok ama dijital hız göstergesi kapalı madem serviste açtırabilirsin
|
|
grcnay
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlısı oslun
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |