|
2012 model 308 Teyp Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hellboy940
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2015 Konum: Ankara-Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hellboy940
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2018 Saat 19:22 |
merhaba dostlar,aracımın teybinde bir arıza meydana geldi ve şu an kesinlikle çalışmıyor.Akü kuzey kutbunu çıkardım 20 dk bekleyip geri taktım,tarih vs sıfırlandı ama düzelmedi.Radyo dahil ,cd çalar vs çalışmıyor.Pause yapınca duraksama yapar gibi kaldı,pause direksiyon yanındaki ses aç,kıs tuşlarına aynı anda basınca yapılıyordu,o tuşlar mı acaba takılı kaldı diye baktım ama teyip bir ara kendi kendine düzeldiğinde özellikle denedim ama bir sorun yok.Kendi yetkili servisine götürdüm,onlar da akü kutup başı söküp,geri takmışlar olmadı.Sonrasında başka bir teyip takmışlar o çalışmış.Sanayide bir ses sistemleri ile ilgilenen ustaya gösterttim,anca Ankarada yapabilirler dedi,ilgilenenler,fikir verebilecekler attığım fotoğrafa bakabilirler.
Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim. |
|
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence ses sistemi ile uğraşan yerlere bir götürün baksınlar onlar halledeilbir diye düşünüyorum. Teybe elektirk geliyor mu peki ışıkları falan yanıyormu.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
teyibi araçtan söküp, 12v bir adaptör veya güç kaynağı ile elektrip verip çalışıp çalışmadığını veya kumandada sorun olup olmadığını anlayabilirsiniz.
+ ucu E ve G harfine - ucu da H harfine bağlamanız gerekiyor, (En alttaki sokette büyük harf ile belirtilen uçlar) |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
teybin canbus sistemi bozulmuş.. Tamiri mümkün ama aslı astarını geçebilir.. Çıkma teyp ya da daha özellikli harici bir teyp takmanızı tavsiye ederim..
|
|
Zehlekar
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2018 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam giderebildinz mi ? Bende de aynı sorun oldu öğrenirsin bende yaparm
|
|
ibrahimbildirici
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2019 Konum: SİLİVRİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimbildirici
|
bekliyoruz
Düzenleyen ibrahimbildirici - 23 Ocak 2020 Saat 14:42 |
|
abdullahk82
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2019 Konum: Peugeot 308 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı abdullahk82
|
merhaba hocam benim aracın teybinde de aynı sorun var çözebildinizmi siz sessiz sorununu naptınız acaba
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mrb arkadaşlar.
Teybin içindeki elektronik devrelere müdahale şart. Aracımı ustaya götürdüm, teybi söktü, gözümün önünde 1 saat uğraştı, devreleri ölçtü biçti. Direnç, lehim vs birşeyler yapti. sonra teybi geri yerine takarak test etti ve ses geldi. Sonuç başarılı. İstanbuldayim, buraya fiyat yazmayim ama 4 paket sigara parası ödedim, siz anlayın artık. Yaptirmak isteyen bana ulaşsın, şehirdışındaki arkadaşlara yardımcı olamam çünkü aracin da burda olmasi lazım, test için. h_derelli@hotmail.com |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |