|
Araç teyip arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hellboy940
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2015 Konum: Ankara-Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hellboy940
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2018 Saat 16:21 |
merhaba dostlar,aracımın teybinde bir arıza meydana geldi ve şu an kesinlikle çalışmıyor.Akü kuzey kutbunu çıkardım 20 dk bekleyip geri taktım,tarih vs sıfırlandı ama düzelmedi.Radyo dahil ,cd çalar vs çalışmıyor.Pause yapınca duraksama yapar gibi kaldı,pause direksiyon yanındaki ses aç,kıs tuşlarına aynı anda basınca yapılıyordu,o tuşlar mı acaba takılı kaldı diye baktım ama teyip bir ara kendi kendine düzeldiğinde özellikle denedim ama bir sorun yok.Kendi yetkili servisine götürdüm,onlar da akü kutup başı söküp,geri takmışlar olmadı.Sonrasında başka bir teyip takmışlar o çalışmış.Sanayide bir ses sistemleri ile ilgilenen ustaya gösterttim,anca Ankarada yapabilirler dedi,ilgilenenler,fikir verebilecekler attığım fotoğrafa bakabilirler.
Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim. Düzenleyen hellboy940 - 17 Nisan 2018 Saat 16:22 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |