![]() |
|
Biten ben, bitmeyen araç sorunları - 206 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onurrr41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2018 Saat 16:06 |
Öncelikle selamlar.
206 otomatik vites benzinli aracımın daha önceden çalışmama problemi vardı. Marş alıyordu ama çalışmıyordu. Volant sensörü değişti arıza geçti. Ardından marş motoru sorun çıkardı. Kömürü değişti revize olup yerine takıldı. Bu sabah işe giderken sabah 2 marşta biraz zorlanarak çalıştı. 4-5 km sonra trafikte durdum ve araba stop etti sarsılma vs. hiçbirşey olmadı. Stop ettiğini gaza bastığımda anladım. Ardından trafikte bir polis memuru yardımcı oldu kenara aldık aracı. Bi 5 dk bekleyip yeniden çalıştırmayı denedim 3-4 sn marştan sonra çalıştı. Hemen yanımdaki benzinciden biraz eksik olan araç suyunu normal değerine getirdim. Yağınıda bi 15 dk sonra kontrol ettim ideal durumda. Ardından 1 km uzaktaki iş yerime sorunsuz şekilde geldim. Park halinde duruyor şuan işteyim. Bakalım akşam bizi ne maceralar bekliyor.
|
|
1.4 Peugeot 206 8V - Benzin - X-Design - 2006 Model - Otomatik Şanzıman - H7 LED Uzun Far Ampulü - Pioneer Kapı Hoparlörleri
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |