![]() |
|
206 Cabrio Eskişehir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sameteskisehir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2018 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sameteskisehir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2018 Saat 14:14 |
merhabalar arkadaşlar , ismim Samet forumda çok yeniyim. 25 yaşındayım Eskişehir’de ikamet ediyorum . Sanırım bunları paylaşmam gerekiyor diye biliyordum . Bahsetmek istediğim şey şunlar arkadaşlar . Şu an forumda aktif 206 Cc kullanıcıları varmı ve birbirimizle iletişimde olma ihtimalimiz oluyor mu . Nadir tercih edilen bi araç olduğu için bi sorun yaşandığında danışıp tecrübesinden fayda edinecek arkadaş sayımızın az olmasından dolayı böyle bi şey yazma gereği duydum. Eskişehir de yaşayanınız ve Cabrio kullananız varsa tanışıp bi çay kahve de ikram etmek isterim . Yanlış bi konu açtıysam lütfen bilgisizliğime verin 🙃
|
|
![]() |
|
husem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2017 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Hoş geldin Samet kardeşim. Eskişehirliyim 206 sahibiyim ama CC değil :)
|
|
![]() |
|
Sameteskisehir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2018 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sameteskisehir
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba kardeşim , memnun oldum ☺ Keyifler nasıl 😅
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldiniz iyi forumlar. Aracınızın fotoğraflarını paylaşırsınız artık :) bende 206 kullanıcısıyım ama sedan😁
|
|
![]() |
|
husem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2017 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok şükür iyiyim sen nasılsın. Araç resimlerini bekliyoruz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |