![]() |
|
Hızlı yanıp sönen sinyal hakkında(Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TugbayDundar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugbayDundar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2018 Saat 19:29 |
Arkadaşlar Merhaba,
Sola sinyal verdiğimde ışık hızlı yanıp sönüyor, sağa sinyal verdiğimde problem yok. Ampullerden birisi yanmadığında bu durumun yaşandığını öğrendim, kontrol ettiğimde ön sol sinyalin yanmadığını gördüm. Soldaki ampulü söktüm sağ tarafa taktım ampül patlak değil sağda yanıyor. Sol tarafın kablolarını kontrol ettim sorun yok gibi. Sorun neden olabilir yardımcı olur musuz?
Düzenleyen TuğbayDündar - 10 Nisan 2018 Saat 10:13 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu durumda kontrol edilecek alanlar öncelik sırasına göre
1-) com 200 (sinyal kolu komple)
2-) sigortalar 3-) röleler |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
artı olacak duyu da kontrol et kardeşim bunlara ek olarak.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Benim başıma da böyle bir durum gelmişti. Benden önceki sahiplerin biri amerikan park yapmaya çalışmış.Sorun ise sinyalerden birine giden kabloda ek yapılmış. Ek yerini söküp biraz ucundan kestim güzelce lehimlerim sorun ortadan kalktı.
|
|
![]() |
|
TugbayDundar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugbayDundar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önerileriniz için teşekkürler.
Sinyale giden kabloda temassızlık varmış, bağlantısını tekrar yaptım sorun düzeldi:) Sayenizde bir sorun daha çözüldü. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |