|
308 multimedya (Double teyp) arıyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Gboz3510
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2018 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2018 Saat 00:04 |
Merhaba arkadaşlar yeni aldığım 308 aracım için multimedya arıyorum İzmirden olursa sevinirim.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Piyasada pek bulunmuyor. Bulursanda iyi kontrol et
|
|
Gboz3510
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2018 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
308 kullanan baya var ama herkes orjinal teyp yercih ediyor galiba
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben orjinal teyp kullanıyorum hocam double olanlar çok kaliteli orjinal olsa hiç düşünmeden alınabilir. Ama türkiyeye gelmiyor mesela birezilya peugeot sitesine girin orada eksi kasa 308 satışı devam ediyor sadece önü makyajlanmış şekilde ama içindeki double on numara duruyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Stopları beğendim ama Ama aracın önü hiç olmamış. Beğenmedim. Hiç beğenmedim. |
|
cepmax308
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cepmax308
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Evet var bende eğer istersen görüşelim
Saygılar
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |