![]() |
|
3 satir ekran com200 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2018 Saat 16:53 |
|||
https://youtu.be/0-iCueGhJYs videosunu izleyebilirsiniz arkadaslar.
|
||||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||||
![]() |
||||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Arkadaslar bu hafta zor ancak haftaya pzar videosunu cekicem ve paylasicam.
|
||||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||||
![]() |
||||
breakbeat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
https://www.youtube.com/watch?v=WY-Zg6MHLfE&t=5s linke tıklayın hocam
|
||||
![]() |
||||
|||
Videoyu acamadim ustadim
|
||||
Peugeot 106 XR..
||||
![]() |
||||
|||
arkadaslar konyali bi abimizden aldim isterseniz size numarasini paylasabilirim.henuz dis sicaklik acilmadi makinaya baglanip acilmasi gerekli. Simdide teyp kolunu kullanmaya basladim araya aparatla sony teype orjinal kolu uyarladim.sira cruse control var kolu aldim ancak takilmadi henuz hepsini tek bir videoda anlatmaya calisacagim.yardim edebilirsem ne mutlu ekran isteyen ulasain ark numarasini yazayim.
|
||||
Peugeot 106 XR..
||||
![]() |
||||
ukayl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2017 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
|||
Ekranı nerden aldın hocam bende almayı düşünüyorum.
|
||||
![]() |
||||
breakbeat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
|||
Siz böyle yaptınız di mi hocam ? Düzenleyen breakbeat - 12 Mayıs 2018 Saat 00:45 |
||||
![]() |
||||
genieril ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2016 Konum: siirt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
|||
ekrani nerden temin edicez? Kaynak ozellik ve fiyat konusunda da bilgi verebilirmisiniz
|
||||
![]() |
||||
GiTaRRa42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2017 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GiTaRRa42
|||
arka silecek rahat sekilde calisiyor arkadaslar sorunsuz orjinal seklinde oluyor
Ancak manuel ileri yapinca geriyede yapmak gerekiyor tek sorun bu ama bu bi sorun degil bence arkadaslar
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
|||
heh işte tamda benim istediğim biçimde çözmüşsünüz olayı. Yabancı bir videoda görmüştüm bu şekilde bir değişimi. Peki arka sileceğiniz normal bir biçimde çalışmaya devam ediyor dimi? Bu uç değiştirmeniz hiç bir şekilde sorun çıkartmadı ?
|
||||
![]() |
||||
GiTaRRa42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2017 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GiTaRRa42
|||
https://m.facebook.com/sakir.toy?ref=bookmarks
Arkadaslar gerekli parcalar şu şekilde.. Silecek kolunun ucundaki parcayi komple cikarin Sabitse cikmacilara giderek partner yada 407 lerden cikan uc bulun 5.10 lira Takmaya calisacaksiniz ancak takilmayacak sebebi ise cikarirken icindeki parcayi kirmis oluyorsunuz. Bunun icin aldigimiz ucun icine kulak copunu makasla kesip icine yerlestiriyoruz.sebebi siskinlik yapicak karsida durucak taktiniz orjinali gibi durur sorun Yasamazsiniz. Ekrani takin ve sonuc mukemmel. Anlik tuketim. Ortalama tuketim. Km/sayaci. Overspeed. Tarih saat. Dis sicaklik ölcer. Facebook paylastim sorun yasayan olursa detayli anlatirim arkadaslar foruma yukleme vs yasadigim icin bu sekilde oldu kusura bakmayin..
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
|||
link atsanız keşke, ben bulamadım
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GiTaRRa42
|||
Arkadaslar cozumu yaptim facebook ta sakir sakir diyerek aratin profilde gozluklu fotom cikicak detaylari komple paylastim.
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
|||
o da çok teferruatlı gereksiz geliyor bana. hayırlısı bakalım, belki başka yol buluruz
|
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
Bendede eskiden 206 varken komple com2000 i değişmiştim yol bilgisayarını aktif etmek için |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
|||
Aynı dert bende de mevcut. Kolun ucu sabit çıkmıyor.
|
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
direk olarak sadece tuşu değiştirmek zor eskiden forumda bir arkadaş yapmıştı şuan yapalabilen en kolayı sadece tuşu oldugu kolu değiştirmek onuda her elektrikçi yapamıyor. Sadece o kol içinde 0531 363 67 66 efeyi arayabilirsin onun elinde olması lazım selamımıda söyle
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GiTaRRa42
|||
Arkadaslar arastirdim konu var ancak fotograflari mevcut degil.2006 model aracima 3 satir ekran takicam aldimda ancak koldan tusu halledemedim nedeni tus sabit cikmayan cinsten.simdi bu tusu icine girip cikandan ariyorum.sadece uc olarak fikri olan tussuz yapan varmidir acaba?
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |