![]() |
|
3008 iç aydınlatma ve stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ardacpt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2018 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2018 Saat 02:28 |
|
Arkadaşlar merhaba 2014 model 3008 e-hdi aracım icin cam tavan sag arka tek dugmeli aydınlatma ve sag arka dış stop bulamadım yardım edebilecek var mi
Düzenleyen ardacpt - 02 Nisan 2018 Saat 02:28 |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
öncelikle aramıza aramıza hoşgeldiniz hocam. peugeot yedek parçacı arkadaşım var ama ankarada hocam telefonunu vereyim isterseniz. kargo ile size gönderim yapabilir. hemde detaylı bilgi alabilirsiniz. cep tel : 0545 503 79 75 Atakan selamımı gönderin size yardımcı olacaktır.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
ardacpt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2018 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|
|
||
![]() |
||
|
Tesekkur ederim hosbulduk,Ankara da arkadaşlarım var bi arastırayım parça konusunda teknik konular hariç sıkıntılı bizim araçlar , cam tavan yanındaki tavan aydınlatmasına 1-2 ay fransadan gelecek dedi servis , servislerde hazır standart parcalar haricinde birsey yok
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
malesef öyle hocam bazı basit parçalar ellerinde olmuyor sipariş usülü getiriyorlar. benim iş yerinde müdürümde alfa romeo giulietta bobin bozuldu 1 aydan fazla parça bekledi serviste araç sadece bizim araçlara degil bir çok firmada öyle malesef
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
Security13111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Security13111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne yaptınız bulabildinizmi arka yan tavan lambasını bendede 2012 model 3008 var bende lambayı dağıttım çalıştıramadım başka model araçların soket değişimi ile uyma iktimali olabilir diye düşünüyorum
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |