|
Hararet gec cıkıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Huntersss
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2018 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Huntersss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2018 Saat 15:19 |
Aracım 206+ 2010 model 165 binde 1.4 benzinli. Aracı sabah calıştırıp 20 kö de gitmeden ısınmıyor. Ibre 90 a gelmiyor bu normal mi
|
|
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
Ben daha hareret kadrani saglikli calisan 206 hatta bir cok peugot modeli dahil arac gormedim.bunlarin imalati boyle 😀
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
20 km çok uzun bir süre eder..
Bir bak yolda giderken, çalıştırıp yola çıktıtan sonra hararet düşük gösterirken çok sıcak üfleyebiliyorsa göstergen arızalı, hararet düşük gösterip, ılık üflüyor ve çok ısıtamıyorsa termostatın arızalı demektir.. |
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ya termostatin arızalı ya göstergen.
Cihaza bağlayıp gösterge sıcaklığını ve gerçek sıcaklığını kontrol etmek gerekir. |
|
Huntersss
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2018 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Huntersss
|
Ikısınıde gosterdim sorun yok dediler hatta hararet müşürü termostat değiştim yine aynj.
|
|
ertugrulll
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
|
Arabayı sıkıştırmayla da alakalı olabilir mi ?
Sabah kalkıp direk akan bir yolda ilerleme ile sıkışık bir yolda ilerleme arasında fark olabilir. Örnek: Araç: 206+ 2011 155binde 1.4 Benzinli Yer: Ankara - Oran 1. Yol Güzergahım : Kapıdan çıkıp direk konyayoluna bağlandıktan sonra İstanbul Otobanına kadar hararet 80 lerde (40 - 45 km) 2. Yol Güzergahım : Kapıdan çıkıp direk konyayoluna bağlandıktan sonra Kızılay'a kadar hararet 90+ larda oluyor (10 - 15 km) Yani diyeceğim şu ki: 1. Yolda arabam hiç durmadı hızımda radarlar yüzünden 82 90 arasında olduğu için hararet hiç yükselmedi. 2. Yolda ise daha kapının önünde kalabalık bir yol hızımda 40 50 arasında olduğu için hararet çok yükseldi. Belki bundan da olabilir mi ? |
|
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
birde ertugrul hocam elinizde obd 2 varsa oradan dijital olarak kontrol edin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Huntersss
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Huntersss
|
Şimdi daha acık anlatayım. Sabah marşa bastık sıkışık trafik yok. İbrenin 90 a gelmesi yaklaşık 20 km suruyor. Sonra 90la 80 arasında gidip geliyo. 2-3km ibre hiç oynamıyor sonra biraz kalkıyor 10 km fakan 60 70 civarı. Yani bu pejolar gemi ısınıyor biraz yoksa benmi sinekleniyorum
|
|
Huntersss
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Huntersss
|
Bugun sabah calıştırdım yaklaşık 15 km hararet oynamadı sonra hafif kalktı 22 kö sonra 90 a ulaştı yolda sıfır tırafık sehirler arası yol. Bide su bidonu max cizgısınden üstte arabanın altında sabah antifiriz akıntısı vardı. Kendi atmış olabilirmi biraz. Su bidonunda turtıklı yerin 2 cm üstünde
|
|
ORhun53
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynı sorunu bende yaşadım termostatı değiştirdim düzeldi.Orjinal parçasını kullanmanı öneririm.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
normal çünkü yolun bostur araba rüzgarda alırsa çıkmaz ibren daha yaz gelmedi |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok üstünde değilse sıkıntı olmaz takip et arabanda bir sorun yok bence |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |