![]() |
|
307 Teyp Sistemi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sosyolog_56 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2017 Konum: Siirt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyolog_56
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2018 Saat 07:59 |
Arkadaslar iyi forumlar. 2006 makyajli kasa 307 aracima 1 din geri görüş kamerasi baglanabilen teyp aldim. yalniz sorunum şu. simdi 7 inc ekranli olanlardan almadim cunku yol bilgisayari orjinal teypten kumanda ediliyor. simdi aldigim teybi monte ettirince orjinal olan pasif oluyormu. amacim ettirmemek. daha once uygulayan veya bilgisi olan arkadaslar varmi. tskler.
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
![]() ![]() ![]() ![]() |
niye pasif olsun bağlantıları paralel yapılıp kullanılabilir.sadece ikisi aynı anda açık olmasın yeter. ama estetik durur mu bilinmez!
|
|
![]() |
|
sosyolog_56 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2017 Konum: Siirt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyolog_56
evet bugun taktirdim. aynen elektrikcide ayni anda kullanma dedi. ve estetiklik konisinda bence estetik durdu. musait oldugumda foto yuklerim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyolog_56
evet taktirdim şuan ama ikidir orjinal teyp otomatik devre disi kaliyor. ikisini ayni anda hatta orjinali hic acmiyorum artik. ama şuan yine devre dışı kalmis.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyolog_56
birde resimm ekleme nereden yapılıyor acaba. yapamadim
|
|
![]() |
|
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
https://hizliresim.com/ buraya resminizi yükleyin sonra mesaj yazarken de araçlardan resim ekleyi tıklayıp resim adresini yazmanız gerek sorna otomatikman mesaja resim geliyor :)
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyolog_56
Düzenleyen sosyolog_56 - 01 Nisan 2018 Saat 19:19 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |